Wishtrend'in İlk SPF'si, UV Korumalı Nemlendirici Kremi


Aynı güneşin altında, birlikte ve ayrı

Bu yeni UV Korumalı Nemlendirici Krem hakkında özel bir şey var. Amorepacific ile işbirliği içinde oluşturulan özel formülün güvenilir etkinliğini ve güzel dokusunu deneyimleyebileceksiniz.

SPF 50+ PA++++ ile cildi zararlı ışınlardan yoğun ve güvenilir bir şekilde koruyan çok yönlü bir güneş koruyucudur.

By Wishtrend'in ilk kez bir güneş kremi piyasaya sürmesine ve büyük bir hayran, takipçi ve müşteri topluluğuna sahip olmasına rağmen, marka, SPF fikirleri hakkında bir süredir fark ettikleri ve arşivledikleri geri bildirimleri ve arzuları yakalamayı başardı.

Ve elbette By Wishtrend, herkesin istediği ve beklediği SPF'yi aldığından emin olmak için lansman öncesi üç zorlu UV klinik denemesinden geçtiğinden emin oldu.

Sadece hızlı bir giriş yapmak için bazı SPF terimlerine bakalım…

  • SPF (Güneş Koruma Faktörü) sayıları, güneş kreminin cildi UVB radyasyonuna karşı ne kadar iyi koruduğunu gösterir. Aynı zamanda, güneş kremi sürüldüğünde cildin güneş yanığı geliştirmesinin güneş kremi içermeyenlere kıyasla ne kadar daha uzun sürdüğünün bir göstergesidir.
  • PA (UVA Koruma Faktörü) sayıları, UVA ışınlarından ne kadar koruma aldığınızı gösterir. Cildin yaşlanmasından en çok UVA ışınları sorumludur.

Ürün güvenliğini ve kalitesini sağlamak için By Wishtrend 3 farklı kurumda testler yaptı: Klinik Deneme Merkezi için Semyung Üniversitesi, Küresel Tıbbi Araştırma Merkezi ve Cosmeservice'deki Biyo Endüstrisi. Test sonuçları, yeni UV Korumalu Nemlendirici Kremin yalnızca UVA ve UVB ışınlarını değil aynı zamanda kızılötesi ışınları ve mavi ışığı da engellediği gerçeğini desteklemektedir.

İnce Emülsiyon Dağılım Teknolojisi

Her koşulda güçlü UV koruması için, By Wishtrend'in UV Korumalı Nemlendirici Kremi, hem su hem de yağ katmanları ile formüle edilmiştir ve mükemmel yağ ve su dengesi sağlar. Nemlendirici formül ve pürüzsüz uygulama, bu yeni güneş kremini daha çok nemlendirici gibi hissettiriyor.

Başlıca İçerikleri

  • Pantenol (5.000 ppm) Nem için 

B5 Vitamini: Cildin corneum tabakasından nemi çeken, cildi yumuşatan ve cilt bariyerini koruyan bir bileşen.

  • Adenosin iyi yaşlanma için
  • Scutellaria Baicalensis Root Extract cilt sıcaklığının iyileştirilmesi için
  • Deglycyrrhizinated Glycyrrhiza Glabra Extract UV'nin neden olduğu cilt hasarının iyileştirilmesi için
  • Beta-sitosterol, GreenTea Extract, Chamomile Water sakinleştirici ve yatıştırıcı için
  • Homosalate
  • Diethylamino hydroxy benzoyl hexyl benzoate
  • Ethylhexyl Salicylate
  • Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine
  • Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid

Ürün Dokusu

Güneş kremleri söz konusu olduğunda, hoş olup olmamasında doku büyük rol oynar. Formül ne kadar iyi ve koruma ne kadar güçlü olursa olsun, günlük kullanıma uygun değilse kullanışlı olmayacaktır. Yeni UV Korumalı Nemli Krem, bir taşla iki kuş vurur. Formülün hipoalerjenik olduğunu zaten biliyoruz, ancak aynı zamanda kremsi ve ipeksi, ancak hafif ve nemlendirici bir yapıya sahip. Kremin kalın bir tabakası bile cilt yüzeyine eşit ve pürüzsüz bir şekilde kolayca yayılabilir. Nemlendirici formül, yağlı olmayan ve sağlıklı görünen bir ışıltı bırakır, ancak yağlı olarak kabul edilemeyecek kadar bunaltıcı değildir. Ayrıca beyaz bir döküntü bırakmadan hızla emilir.

Özetle

Nemlendirici bir güneş kremi arayanlar, çeşitli zararlı ışınları engelleyen bir güneş kremi arayanlar ve Amorepacific ile birlikte oluşturulan özel formülü deneyimlemek isteyenler, daha fazla aramamalı ve By Wishtrend'in yeni UV Korumalı Nemlendirici Kremini ilk deneyen kişi olmalıdır.