Sivilce Bandı Nedir, Ne İşe Yarar?


Sivilce Bandı Nedir?

Sivilce birçok insanın korkulu rüyasıdır. Ciltte kötü bir görünüme neden olan sivilcelerden kurtulmak için pek çok yöntem vardır. Doktor kontrolünde kullanılan ilaçlar, kozmetik açısından çeşitli maskeler, kremler vb gibi ürünler gibi tedavi amaçlı pek çok ürüne ulaşmak mümkün. Gün be gün cilt için üretilen ürünler, mevcut tüm sorunlara cevap bulur niteliktedir. Sorunların iyi analiz edilmesi, ilerleyen teknoloji gibi pek çok faktör, kozmetik sektöründeki yenilikleri de beraberinde getirir. Sivilce bantları gibi. Sivilce bandı, sivilcenin hava ile temasını önleyen ve sivilce üzerinde koruyucu tabaka oluşturan bir banttır. Sivilceyi kurutma özelliği bulunan bu bantlar, kısa süre içinde akne ve sivilcenin kaybolmasını sağlamaktadır. Son yılların en fazla beğenilen ürünlerinden olan sivilce bantları, sivilce problemi yaşayan pek çok insan tarafından fazlasıyla rağbet görmektedir.

sivilce bandı ne işe yarar

Sivilce Bantlarının Faydaları Nelerdir?

Sivilce bantları, diğer kozmetik ürünler gibi güzellik ve bakım için kullanılan ürünlerdir. Ancak tedavi edici özellikleri ile pek çok bakım ürününden ayrılmaktadır. Şeffaf bir yapıya sahip olan bu bantlar, Kore başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde sivilce problemi yaşayan birçok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Sivilce üzerine yerleştirildiğinde hiçbir şekilde belli olmayan bu bantlar, günlük olarak rahatlıkla kullanılabilmektedir. Farklı boyutları ile ihtiyaca cevap veren sivilce bantlarının üzerine rahatlıkla makyaj da yapılabilmektedir. Böylece gün boyu hem sivilceyi tedavi edebilecek hem de makyajınızı yaparak güne devam edebilirsiniz. Birkaç kullanımda sivilcenin yatıştığını ve yavaşça kaybolduğuna şahit olacaksınız. Evet kozmetik sektöründe sivilce sorunları için üretilmiş pek çok ürün ile karşılaşmak mümkün. Hemen hemen hepsi de işe yarar ürünler olup, herkesin çantasında bulunmaktadır. Ancak sivilce bantları, daha hızlı ve aktif bir tesir sağladığından dolayı son yılların en popüler ürünleri arasında yerini almıştır.

sivilce bandı çeşitleri

Sivilce bantlarının faydalarını maddelemek gerekirse;

  • Sivilcenin görünümünü azaltır,
  • Sivilcenin hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlar,
  • Sivilceye neden olan yağ tabakasını kurutur,
  • Sivilce içindeki iltihabı azaltma,
  • Kolay kullanım özelliği sunma,
  • Kullanım sonrasında sivilce izi bırakmama

Gibi özelliklere sahiptir. Bu özellikleri ile de pek çok sivilce ürününden ayrılan bu bantları, Korendy Türkiye sitesinden de rahatlıkla temin edebilirsiniz.

Kore kozmetiği, son yıllarda adından sıkça söz ettirmektedir. Neden mi? Koreli kadınların güzellik sırları pek çok kadının merak ettiği ve araştırdığı bir konudur. Ve Koreli kadınlara baktığımız zaman pürüzsüz tenleri, sağlıkla ışıldayan ciltleri ile dikkat çekmektedir. Pek çok kadının hayalidir makyaj yapmadan dışarı çıkabilmek ya da aynaya baktığında kendisine gülümseyen sağlıklı bir cilde sahip olmak. Bunu çok iyi bilen Kore kozmetik markaları, hazırlamış oldukları ürünleri ile pek çok ihtiyaca cevap verdiği gibi, ciltle alakalı her türlü soruna çözüm bulmaktadır.

Kore markalı sivilce bantları denildiği zaman akla istisnasız iki marka gelmektedir. Cosrx ve By Whistrend.

Cosrx sivilce bantları, 3 farklı boyutu ile sivilcenin büyüklüğüne göre rahatlıkla tercih edebileceğiniz özellik sunmaktadır. Kore kozmetik markaları içerisinde önemli bir yere sahip olan Cosrx, cildin ihtiyaç duyduğu her şey için tercih edilebilecek markalardan biridir. Serumlar, maskeler, vitamin ampülleri ve sivilce bantları gibi ürünleri ile dikkat çekmektedir. Cosrx sivilce bantları, yağlı ve karma ciltler için gayet uygun bir kullanım sunmaktadır. Oval şekilli hidrokolloid yama ile sivilceler korkulu rüya olmaktan çıkıyor. Sabah uyandığınızda yüzünüzde sivilce sürprizi ile karşılaşacak olabilirsiniz. Ancak sivilce bantları ile sivilcenizi örtün, makyajınızı yapın ve güne güzel bir şekilde başlayın. Unutmayın ki Cosrx sivilce bantları, sivilcenin görünümünü de ciddi oranda azaltmaktadır.

By Whistrend Clear Skin Shield Acne Patch, 39’lu bir paket haline kullanıcılara ulaşmaktadır. Akne iyileştirici bu bantlar ile sivilceler su, toz ve fiziksel dokunuşlardan korunur, ince gözeneklerle cildin nefes almasını sağlayarak, hızlıca iyileşmesine neden olur. Kore kozmetik markaları arasında sivilce söndürme bantlarını ilk piyasaya sunma özelliği de bulunan By Whistrend sivilce bantları, yine farklı boyutlarda üretilmekle birlikte sivilce içinde var olan kiri ve yağı hızlı bir şekilde emer. Kirden arınmış sivilce kökü de hızlıca iyileşmeye başlar. Tüm cilt tipleri için uygun bir kullanım imkanı sunan markayı Korendy Türkiye’den rahatlıkla temin edebilirsiniz.

Güzellik ve bakım konusu hiçbir zaman ilgi kaybetmeyecek bir konudur. Gün be gün gelişen ve değişen kozmetik sektörü, pek çok cilt sorunu için çözüm sunmaktadır. Cilt lekeleri, sivilce ve akne sorunu, cilt kuruluğu ve akla gelebilecek pek çok sorun için aradığınız ürüne ulaşmanız mümkün. Korendy Türkiye de, Kore’nin en iyi ve kaliteli markalarını Türk kullanıcıların da güvenle ayağına getirmektedir. Bakım yapmak güzellik için ilk adımdır. Unutmayın ki, güzellik için en önemli madde sağlıklı bir cilttir. Siz de günlük rutininize cildiniz için en uygun ürünleri ekleyerek, güzelliğinize sağlıklı bir şekilde kavuşabilirsiniz. Güzellik mutluluk ve özgüven getirir 😊