Pandemide saçların nasıl?


Pandemiye ve kapanmalara rağmen saçları hala sağlıklı olanları tebrik ediyoruz. Çünkü kesinlikle kendinizle barışık, kendinizi seven bir insansınız demektir. Çoğu kadın “nasıl olsa evdeyim, dışarıya çıkamıyorum” düşüncesi ile saçları başta olmak üzere bakımını erteler ya da yapmaz. Bakım yapmak, öncelikli olarak kişinin kendi için yaptığı bir işlemdir. Bu konu “doğru bilinen yanlışlar” çerçevesinde değerlendirilmemesi gereken bir durumdur. Hiç bakım yapmayan insanlar bile, saçları ya da cildine uyguladığı ufak bir bakımda meydana gelen değişim ve güzelliği gördükçe bakım yapmayı alışkanlık haline getirir.

 

Saçlara bakım yapmak, devamlılık gerektiren bir konudur esasında. Yalnızca şampuan ile yıkayıp çıkmak yeterli gelmeyebilir. Ciltte olduğu gibi saçlarda da yapısal farklılıklar bulunur. Kuru saçlar için nasıl bakım yapılır ya da yağlı saçları sık yıkamak doğru mudur, bunları bilmek ve buna göre yapılacak uygulamalara karar vermek gerekir. Saç yapısı bilinmeden yapılacak her bakım etkisini göstermeyecek, dünyanın en iyi bakım önerisi dahi olsa sizin saçınızda işe yaramayacaktır. Şunu unutmayın ki, yanlış uygulanan saç bakımları yarardan çok zarar getirir. Saç dökülmesi, kepek, saç derisi kuruluğu gibi sorunlar en çok karşılaşılan saç problemlerinin başında gelir. Ve tüm bu sorunlarla savaşan pek çok yöntem vardır. Sağlıklı ve ışıl ışıl parlayan saçlara sahip olmak emin olun çok da zor ya da imkansız değildir. Yeter ki doğru bakımı uygulayın!

Evde Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

İlk önce şunu söylemek isteriz ki, ciltte de olduğu gibi saç için de en iyi bakım temizliktir. Temiz saç en başta daha parlak görünecektir. Aynı zamanda saç derisinde meydana gelen doğal deri kokusunu da ortadan kaldıracaktır. Sizce de bu en iyi saç bakımı değil midir? Saç tipinize uygun şampuanı tercih ederek saçınız için gerekli ilk bakımı rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Kimi kadın kuaföre gitmeyi sevmez. Kimi kadın ise her ay düzenli olarak kuaförüne gider. Birbirinden farklı bu kadar tercih olması elbette ki normal. Tercihiniz ne olursa olsun evinizde de kendi saç bakımınızı rahatlıkla ve oldukça pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Moremo saç bakım ürünleri ile.

Pek çok kadının özellikle isyan ettiği saç sorunu; kuru ve yıpranmış saçlardır. Boya, fön, saça uygulanan diğer işlemler saçın zaman içinde yıpranmasına ve canlılığını yitirmesine sebep olur. Aslında saçlar o kadar hassastır ki, yanlış bir bakımda hemen yıpranabilir. Ve tekrar canlandırmak ne yazık ki zaman alabilir. Size tavsiyemiz saç yapınıza uygun Moremo ürünlerini tercih ederek şu andan itibaren kaliteli ve profesyonel saç bakımınızı başlatabilirsiniz. Neden mi? Çünkü saçınıza uygun Moremo ürünlerini sırasına göre düzenli kullandığınızda ipek gibi ve sağlıklı saçlara kavuşmak hiç de zor olmayacaktır.İlk kullanımdan itibaren hızlı sonuç gösteren Moremo saç bakım ürünlerini, evinizde rahatça bakım yapabilmeniz için sizler için listeledik. İşte saçınıza iyi gelecek bakım ürünleri ile Moremo!

Birinci Adım; Şampuan!

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi saçın bakımının ilk maddesi kesinlikle temiz bir saçtır. Ancak şampuan deyip geçmeyin. Kullandığınız şampuan da saçınıza uygun bir ürün olması gerekiyor ki, saçı temizlerken aynı zamanda etkili bakımı yapabilin. Bu da Moremo ürünleri ile gayet mümkün. Güçlendirici, besleyici, nemlendirici Moremo şampuanlarıdan sizin için en etkili olanı tercih edip, saç bakımı için ilk adımı atabilirsiniz. Saçınız kuru ise yoğun nemlendirici şampuanı, kırılıp dökülüyorsa güçlendirici şampuanı tercih edebilirsiniz. Moremo - Repair Shampoo R ilk etapta tercih edeceğiniz şampuan olmalı.

İkinci Adım; Saç Nemlendiricisi Uygulamak!

Saçınız yağlı bile olsa saçınızı nemlendirmeden duştan çıkmayın. Çünkü yağlı saçlar, saç derisinden kaynaklı bir sorun teşkil eder. Şampuana uygun nemlendirici Moremo ürünü ile saçınıza çift etkili bakım yapabilirsiniz. Özellikle proteinli saç bakım nemlendiricileri ile saçınızın ihtiyaç duyduğu doğal proteini sağlayabilirsiniz. Bu bakım, saçınızın yumuşacık olmasını sağlayacağı gibi ışıl ışıl parlamasına da neden olacaktır. Aynı zamanda Moremo - Water Treatment Miracle 10 ile saçın ihtiyaç duyduğu diğer bir madde olan doğal suyu sağlayabileceksiniz. Bu serum tüm saç tipleri için uygun olup, rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz.

Üçüncü Adım; İki Adımlı Derinlemesine Bakım!

İki adımlı etkili saç bakımı için öncelikli olarak önereceğimiz ürün Moremo - 2 Step Hair Clinic R dir. Bu ürün saç dokunuzu güçlendireceği gibi 1 hafta içinde saçta meydana getireceği yumuşacık hissi fark etmenize neden olacaktır. Saça parlaklık kazandıran bu ürün aynı zamanda saçı besleyerek daha güçlü ve sağlıklı uzamasına neden olacaktır.

Sitemizde bulunan Moremo Kore saç bakım ve besleme ürünleri ile evinizde çok rahat bir şekilde saç bakımı yapmanız mümkün. Saçınıza en uygun ürünü tercih edin, hem derinlemesine bir temizlik sağlayın hem de saçı kökünden ucuna besleyin!

Tüm Moremo ürünlerini şimdi incelemek için hemen tıklayın->