2022 Kore Markalı En İyi Cilt Temizleme Ürünleri Rehberi [Güncel]


Kore denildiği zaman son yıllarda özellikle bakım ve güzellik gelmektedir. Neden mi? Çünkü Kore, coğrafyası gereği birbirinden farklı ve faydalı bitkiyi yetiştiren bir bölgedir. Bu özelliği kozmetik sektöründe kullanmak isteyen Kore kozmetik firmaları, tamamen doğal bitki içeriklerine sahip ürünler hazırlayarak kozmetiğe yön vermeyi amaçlamıştır. Başarısız oldukları söylenemez. Çünkü tüm dünyanın gözünün kozmetik anlamında Kore’nin üzerinde olduğunu söylesek yanılmış sayılmayız.

Kore kozmetiği denildiği zaman akla ilk etapta Koreli kadınların güzellik sırları gelmektedir. Artık sır olmaktan çıkıp, tüm dünyanın yakından takip ettiği bakım trendlerine dönüşen bu durum dünyanın pek çok ülkesinde bulunan pek çok kadını yakından ilgilendirmektedir. Tertemiz bir cilt, parlak bir ten, pürüzsüz ve yumuşacık bir güzelliğe sahip olmak sanıldığı kadar zor değildir. Belli başlı öneriler ve rutinler ile sizler de Koreli kadınların sahip oldukları güzelliğe kavuşabilirsiniz. Bunun için yapılması gerekenler bakım ve güzellik rutini oluşturmak ve aynı zamanda cilde uygun ürünler seçerek cilt temizliğine dikkat etmektir. Şunu hiçbir zaman unutmamak gerekir ki, çirkin cilt yoktur, yalnızca bakımı yapılmayan bir cilt vardır; güzelliği saklayan!

kore temizleme ürünleri rehberi

Kore markalı birbirinden başarılı kozmetik ürünü mevcuttur. Maskelerden peelinglere, saç bakım ürünlerine kadar güzellik adına pek çok ürünü bünyesinde barındıran Kore kozmetik sektörü, en iyi cilt temizleme ürünleri ile de dikkat çekmektedir. Peki Kore denilince akla ilk gelen en iyi cilt temizleme ürünleri nelerdir, hep birlikte inceleyelim.

Kore Markalı En İyi Cilt Temizleme Ürünleri Nelerdir?

Kore, yalnızca bakım ürünleri ile değil cilde dair akla gelebilecek tüm güzellik tavsiyeleri ile de dikkat çekmektedir. Birbirinden ünlü markaların birbirinden doğal içerikler ile hazırlamış oldukları bakım ve güzellik ürünleri, pek çok kadını memnun eder niteliktedir. Şunu çok iyi bilmek gerekir ki, Kore ihtiyaçlar dahilinde hazırlamış olduğu kozmetik ürünleri ile birçok ihtiyaca cevap vermektedir. Bundan dolayı dünyada Kore kozmetiği olarak kabul görmüş bir gerçek vardır.

Cilt bakım uzmanlarının önerileri denildiği zaman devamlı aynı durum savunulur ve o da şudur; en iyi cilt bakımı cildi iyi temizlemekten geçer. İyi temizlenmemiş bir cilde ne kadar maske uygulanırsa uygulansın hiçbir fayda göstermeyecektir. Bu durum kremler, nemlendiriciler için de geçerlidir. Dünyanın en iyi cilt bakım ürünü kullanılsa dahi eğer cilt yeteri kadar temizlenmemiş ise hiçbir ürün cilde fayda sağlamayacaktır. Bunun için güzellik rutinleri denildiği zaman akla ilk gelecek kural cildi temiz tutmak olacaktır. Durum böyle olunca cilt temizleme ürünleri ile de fazlasıyla dikkat çeken Kore, birbirinden iddialı markalarının çalışmaları ile farklı cilt tiplerine göre farklı içeriklere sahip cilt temizleme ürünleri hazırlayarak, temiz bir cilt için gerekli ürünleri sıralamıştır. İşte onlardan bazıları.  

  • Whistrend; Kore marka kozmetik ürünleri denilince akla ilk gelen markalardan olan Whistrend, cilt temizleme ürünleri ile de pek çok kadının birinci tercihidir. Savunduğu konu kesinlikle cilde nazik bir bakım yapmaktadır. Bunun için pek çok ürününde özellikle nazik bakım yapan terimler ve içerikler ile dikkat çekmektedir. Whistrend, özellikle cilt lekelerinin ve sivilcelerin iyileşmesini sağlayan ürünleri ile sevilmektedir. Şunu çok iyi bilmek gerekir ki, yeteri kadar temiz olmayan bir ciltte sivilce, kararma, matlaşma gibi sorunların görünmesi çok normaldir. Bunun için yoğun bakım sağlayan ürünler ile cilde temizlemek bir cilt yapılacak en iyi yatırımlardan birisi olacaktır.

Whistrend arındırıcı jel, cilde uyguladığı nazik bakım ile cildi ölü deriden temizler. Gözeneklerde birikmiş fazla sebumu arındırarak cilde parlak bir görünüm kazandıran arındırıcı jel ile temizlenmiş bir cilt, yeniden sağlık kazanacaktır.     

  • Jumiso; Kore kozmetiğinin en bilinir markalarından olan Jumiso özellikle vitaminle cilt temizleme ürünleri ile oldukça dikkat çekmektedir. Cilde temizlerken bakım yapmak bir cilt için en önemli bakım alışkanlıklarından olacaktır. Jumiso vitaminli temizleyici, cilde derinlemesine arındırırken aynı zamanda hassas içeriği ile cilde yoğun bir vitamin takviyesi sağlamaktadır. Aynı zamanda Jumiso pürüzsüzleştirici jel de gözeneklerde kalan kiri ve yağı temizler, cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
  • Whamisa; bu marka cilt için doğal içeriklere sahip temizleme ürünleri ile (jel, tonik, maske) dikkat çekmektedir. Tamamın doğal bitki özlerinden hazırlanan ürünleri ile Whamisa cilde nasıl bakım yapılması gerektiğini fazlasıyla iyi bilmektedir. Özellikle organik temizleyici yağ ile makyajın yanı sıra cildin sahip olduğu fazla sebumu temizler ve gözenekleri kirden arındırır. Aynı zamanda bitkisel yağlar ile zenginleştirilmiş içeriği ile de cildin sahip olmak istediği nemi gözeneklere hapseder. Hem temizleyen hem de bakım yapan bu yağ ile cildinizi şımartmaya ne dersiniz? 

Kore cilt bakım ve temizleme ürünleri denilince akla ilk gelen markalardan bazılarını sizlere tanıtmaya çalıştık. Korendy Türkiye sitesinde, Kore’nin en sevilen ve dikkat çeken bakım ve güzellik ürünlerini bulabilir, siz de cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı kısa sürede yapabilirsiniz.