Göz Altı Morluklarına İyi Gelen 4 Mucize Ürünle Tanışın!


Göz altına iyi gelen mucize ürünler

Göz Altı Morlukları Ne Sebeple Oluşur?


Göz altı morlukları
oluşumu yaş fark etmeksizin genelde stres, uykusuzluk ve yorgunluk gibi faktörlere bağlıdır. Böbrek veya karaciğer rahatsızlıkları, fazla tuz tüketimi genetik faktörler de göz altı morluğuna neden olur. İlerleyen yaşlarda daha çok görülse de günümüzde bu gibi sebeplerden birçok kişide göz altı morluğu bulunmaktadır. Koyu halkalar kötü bir görüntü olmasının yanı sıra kişiye hastalıklı hissi verir. Psikolojik olarak da insanı etkilemiş olur.  Vitamin eksikliği de göz altı morlukları oluşumuna sebep olur. B, C, E, K vitaminleri eksikliğinden dolayı göz altı morlukları oluşur. C vitaminli cilt bakım ürünleri size burada yardımcı olacaktır.

Yorgunluk; Uykusuzluk veya fazla uyuma gibi sebeplerden oluşur. Stresli bir şekilde çalışma ortamı, uzun saatler çalışma, mobbinge maruz kalma gibi psikolojik faktörler ve vücut yorgunluğu da göz altına direkt olarak halkla ve morluk olarak yansır.

Göz problemleri gibi sorunların sonucunda da koyu halkalar ve şişlikler oluşabilir. Güneş ışığına doğrudan ve aşırı maruz kalma ise göz çevresinde koyulaşmaya neden olmaktadır.

Genetik Faktörler; Aileden geçen, yatkınlığın bulunduğu durumlarda da göz altı morlukları olabiliyor. Cilt bakımı aşamalarından birisi de sağlıklı bir göz altı bakımıdır.

 

göz altı morlukları kremleri nelerdir

Göz Altı Morlukları Nasıl Yok Olur?

Göz altı morluklarının asıl sebebi vücudun işleyişi ile alakalıdır. Burada cilt bakım ürünleri her ne kadar dıştan destek olarak yardımcı olsalar da asıl nedeninin bulunması oldukça önemlidir. Doktor kontrolü sonrası durum değerlendirilmesi yapılır ve gerekli takipler sağlanır. Kişi günlük rutini içerisinde özellikle sıvı alımına dikkat etmelidir. Susuz kalan ciltte kuruluk ve yorgunluğa da bağlı olarak göz altlarında morarma görülebilir.

Az uyumak, meyve ve sebze tüketimine önem vermemek ciltte solgun görünüme sebep olabilir. Göz altı morluklarını yok edebilmek için gerekli vitamin takviyeleri ile birlikte bol su içilmelidir. Diğer yandan fazla stres, kaygı ve benzeri durumlar kişinin cilt yapısını etkilemektedir. Kişi destek aldıktan sonra günlük olarak uyku saatlerini düzenleyebilir, sıvı alımıyla birlikte bir spor rutini oluşturabilir. Ayrıca cilt bakımına gereken önemi vermesi ve göz altı morlukları için krem çeşitlerini ve serumlarını rutine dahil etmesi oldukça faydalı olacaktır.

 

göz altı morluklarına iyi gelen ürünler

Cildinize uygun göz altı kremi, göz altı maskesi, göz altı serumu kullanarak belli bir sürede kesin çözümlere ulaşmanız mümkün. Salyangoz kremi gibi etkili ürünleri inceleyip rutininize ekleyebilirsiniz. Bitirmese dahi gözle görülür şekilde azaltma etkisi olan veya bir süre sonra tamamen göz altı morluklarını gideren göz altı morluklarına en iyi gelen 4 mucize ürün ile sizi baş başa bırakıyoruz. 


Cosrx - Advanced Snail Peptide Eye 
Cream; Göz altı morluklarına ve şişliklerine iyi gelir. Orijinal Kore cilt bakımı ürünü. İçerisinde bulunan %72 Salyangoz özütü sayesinde göz altında gözle görülür bir aydınlanma etkisi yaratır. En çok satan ürünlerimizden olan bu ürünümüz göz altında gençleştirici bir etkiye sahiptir. Koyu halka görünümünü azaltır. Kolay bir emilime sahip olan bu salyangoz kremi tüm cilt tiplerine ve her yaş grubuna uygundur. Ürün hakkında içerik ve daha detaylı bilgi almak isterseniz linke tıklayarak bilgi sahibi olabilirsiniz!

 I'm From - Ginseng Eye Cream - Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi; İçerisinde bulunan üç çeşit ginseng ve çözünebilir kolajen sayesinde göz altındaki kan dolaşımını hızlandırır. Kırışıklığı azaltır, dolgunluk ve aydınlık hissi verir. Göz altı morlukları için krem önerimizde birinci sıradadır. Sitemizde bulunan diğer cilt bakım ürünleri gibi bu ürünümüzde de zararlı katkı maddeleri bulunmuyor. Uzman estetisyen önerisiyle temiz bir içerik sunuyor. Bütün cilt tipine uygun olan bu ürün göz altı yorgunluğunu alır ve cildi canlandırır. Cildi sıkılaştırarak pürüzsüz bir cilt elde edebilirsiniz!

Klairs - Fundamental Eye Awakening Gel - Kafeinli Vitaminli Göz Jeli; Vegan bir göz altı jelidir. Kafeinli olması sebebiyle yorgun görünümü azaltarak göz altı morluklarını aydınlatır. Amacı göz altı morlukları gibi problemlere son vermektir. Şişmiş göz altını sakinleştirir. İlk kullanımdan itibaren tazelik ve hafiflik hissi verir. İçerisinde bulunan e vitamini, kafein, jojoba tohumu yağı, yeşil çay özüyle birlikte etkili ve zengin içeriğiyle cildi canlandırır. En hassas ciltler dahil tüm cilt tipi için uygundur.

 

İyi bir cilt için kendinize iyi bakmanız gerektiğini unutmayın. Her cilt bakımının başı sağlıklı beslenme, yeterli su ve yeterli uykudur. Göz altı morlukları ve göz altı torbaları için iyi gelecek Kore cilt bakımı ürünlerine hemen buradan ulaşabilirsiniz!