Dear, Klairs All Day Airy Sunscreen, Hepinizin Beklediği SPF!


Dear, Klairs All Day Airy Sunscreen ŞİMDİ ÇIKTI!

Bu yılın başlarında çok heyecan verici haberler vardı ve birçoğunuz daha fazlasının geleceğine inanmıyor olabilirsiniz. Klairs'in sevilen güneş kremi geri döndü ve her zamankinden daha iyi. Çalışma arkadaşlarımız şu anda piyasadaki en iyi Kore güneş kremi olabileceğine inanıyor.

Dengeli bir yaşam tarzını benimseyen bir cilt bakım markası olan Klairs, kullanıcılarının ihtiyaç duyduğuna inandıkları ürünler yaratıyor. Belli başlı özel özelliklere sahip ürünlere sahip olmak yerine; Klairs öze odaklanır. Klairs, cildi çeşitli dış etkenlerden koruyarak ve kurutmadan nem sağlayarak kullanıcıları için sağlıklı bir cilt yaratıyor.

Uzunca bir süre beklemeye değdi, SPF 50+ PA++++

Güneş kremini uygun bir şekilde yapma sırası şimdi Klairs'de. Klairs'in Yeni All-Day Airy Sunscreen, eşi görülmemiş üç UV klinik testinden geçti. Diğer tüm ürünlerden daha titizlikle test edilen ve üretilen güneş kremi, artık marka için yeni ve önemli bir adım. Yeni güneş koruyucularının SPF 50 ve PA+++ olduğunu güvenle duyurdular!

SPF (Güneş Koruma Faktörü) sayıları, güneş kreminin cildi UVB radyasyonuna karşı ne kadar iyi koruduğunu gösterir. Aynı zamanda, güneş kremi sürüldüğünde cildin güneş yanığı geliştirmesinin güneş kremi içermeyenlere kıyasla ne kadar daha uzun sürdüğünün bir göstergesidir. PA (UVA Koruma Faktörü) sayıları, UVA ışınlarından ne kadar koruma aldığınızı gösterir. Cildin yaşlanmasından en çok UVA ışınları sorumludur. Ürün güvenliğini ve kalitesini sağlamak için Klairs, 3 test kurumunda KFDA ve ISO testleri gerçekleştirdi: Semyung Üniversitesi'nin Global Kozmesötik Merkezi, Kore Dermatoloji Araştırma Enstitüsü ve Cosmeservice.

Şimdi güneş kreminin bileşenlerine bakalım.

Yatıştırıcı Etki

"Jel" halindeki parçacıklar, deriden ısıyı emer ve "sol" olarak değiştirir. Absorbe edilen ısının tekrar "jel" durumuna bırakılmasına "Sol-Jel Reaksiyonu" denir. Bu, cildin ısısını koruyan patentli bir bileşendir. Bu, yapışkan olmayan, hızlı emilen formülün ana bileşenidir.

Ultraviyole ışıkla temas halinde olağandışı eritemi bastıran dört çeşit meyve özünün patentli bir bileşeni.

Portulaca Oleracea Extract

Cildi tahrişten koruyan harika bir yatıştırıcı bileşen. Bu, formülü hassas ciltler için ideal hale getirir.

Lepidium Meyenii Root Extract a.k.a. Maca Root

Deniz seviyesinden 4.000 m yükseklikte sert iklimlerde ve çorak ortamlarda yetişen tıbbi bir bitkidir. Ayrıca, Maca Kökü, çeşitli streslere bağlı olarak uyarlanabilirliği artıran stres arttırıcı bir aromatik olan saponin açısından zengindir.

Size bir ürün serisini birlikte kullanmanızı söyleyen diğer markaların aksine, Klairs genellikle birden fazla ürün serisini birlikte kullanılacak şekilde seçer ve yönlendirir. Yeni güneş koruyucu, markanın herhangi bir ürünü veya serisi ile kullanılmak üzere formüle edilmiştir.

Hafif ama Güçlü

Klinik olarak birçok yönden kanıtlanmış, güçlü UV korumasına sahip hafif, kimyasal bir güneş koruyucu. İleri teknoloji ile üretilen yeni güneş kremi hafif ama güçlüdür. Yeni güneş koruyucularının SPF 50 ve PA+++ olduğunu gururla duyuran Klairs, artık piyasadaki mevcut Kore'nin en iyi güneş kremlerine karşı güçlü bir rakip. Yeni güneş koruyucularının SPF 50 ve PA+++ olduğunu gururla duyuran Klairs, artık piyasadaki Kore'nin mevcut en iyi güneş kremlerine karşı güçlü bir rakip.

Hiçbir Şey Giymemiş gibi Hafif

Zengin nemin takip ettiği ferahlatıcı bir bitiş, hiçbir şey giymemişsiniz gibi görünmenizi sağlar. Özenle seçilmiş formül, yüzü hiçbir şey giymemiş gibi pürüzsüz ve nemli tutar. Havasız ve yağlı bitişi nedeniyle güneş bakımını ihmal edenler için mükemmel bir güneş koruyucudur.

Tüm Gün Kullanılabilen Güneş Koruyucu

Cilt tahrişine neden olabilecek bileşenleri azaltarak ve yatıştırıcı bileşenleri artırarak, bu günlük güneş kremi hassas ciltler için bile rahatlıkla kullanılabilir. Hafif dokusu kesinlikle onu her gün kullanmak isteyeceğiniz bir güneş kremi yapar.

*Önceki UV Essence ile karşılaştırıldığında,

- Emülgatör 2/3'e düşürüldü

- Allantoin 200 kat arttı

Her Zaman, Her Yerde

Yağlılık kalıntısı ya da beyaz döküntü yoktur, bu nedenle yüzde ve vücutta kullanılabilir. Klairs güneş kreminin bir diğer önemli faktörü de beyaz bir döküm bırakmamasıdır. Yapışkan olmayan, hızlı emilen bitiş, cilt tonunu etkilemediği için cilt bakım rutininizin son adımı ve hatta makyajdan önce ideal bir ürün olmasını sağlar.