Cilt Bakımında Etkili Propolis Ürünlerinden By Wishtrend - Polyphenol in Propolis 15% Ampul Ürünü İncelemesi


By Wishtrend - Polyphenol in Propolis 15% Ampul ile Etkili Akne Bakımında Ulaştığımız Yeni Nokta

Rahatsızlık verici sivilcelerinizle savaşmak için daimi bir cilt koruyucu arayışındaysanız, bu ürün size göre!

 

Propolis Cilt İçin Nasıl Kullanılır?

Cilt nemini muhafaza ederek akneleri ve sivilce lekelerini iyileştirmek için formüle edilmiş olan bu serum, cildin yağ dengesini kontrol altına alarak sivilce bakımına yeni bir soluk getiriyor. Bu ürünün sizin için uygun olup olmadığını öğrenmek ve hem marka hem de ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin!

Ürün için tıklayın >>> By Wishtrend - Polyphenol in Propolis 15% Ampul 212.90TL

By Wishtrend - Polyphenol in Propolis 15% Ampul ile Etkili Akne Bakımında Ulaştığımız Yeni Nokta  Rahatsızlık verici sivilcelerinizle savaşmak için daimi bir cilt koruyucu arayışındaysanız, bu ürün size göre!

Bu ürün neden farklı?

By Wishtrend Polyphenol in Propolis 15% Ampul cildinize ihtiyacı olduğu güçlü antioksidan bakımı sağlayan, kızarıklık ve iltihabı azaltan, cildi nemlendirirken aynı zamanda pigmentasyonu (lekelenme) iyileştiren bir ürün.

Bu propolis ampulü akneye eğilimli, hassas ciltleri iyileştirmek için özel olarak formüle edilmiş bir serumdur

Cildi güçlendirmek için ihtiyaç duyduğu güçlü antioksidanları propolisten alırken, diğer bir içeriği olan Houttuynia Cordata özütü ile cildi yatıştırır.

Daha iyisini duymak isterseniz, bu serum sülfat, esansiyel yağ, parfüm, renklendirici, silikon içermez ve hayvanlarda deney yapılmadan üretilir!

“Süperstar” içeriklerin bir araya geldiği bir formül

%15 oranında içerdiği “Arı tutkalı” olarak da bilinen propolis, bal arıları tarafından kovanlarındaki çatlakları ve boşlukları kapatmak amacıyla çimento benzeri işlev gören, doğal balmumuna benzetebileceğimiz bir maddedir. Dolgu malzemesi olarak kullanılmasının yanı sıra, (sızdırmazlık sağlaması amacıyla) bal arıları tarafından larvaların ve kovanın mikrobiyal enfeksiyonunu önlemek için antiseptik madde olarak da kullanılır.

Anti-enflamatuar, iyileştirici, dengeleyici ve yatıştırıcı nitelikleri nedeniyle propolis, cilt bakım ve makyaj ürünlerinde, hücrenin büyüme oranını arttırmak ve gözenekleri temizlemek için uzun zamandan beri kullanılmaktadır.

Propolis ile birlikte By Wishtrend Polyphenol in Propolis %15 Ampul’ün formülasyonunda aşağıdaki önemli içerikler de mevcuttur:

Houttuynia Cordata Özütü (%59) : Saf su yerine kullanılan bu içerik antibakteriyel, yatıştırıcı etkileri ile akneye eğilimli ve yağlı ciltler için birebirdir.
Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract: Yağlı cildi yatıştırmaya yardımcı olan bir içeriktir.
Zinc PCA: Sebum üretimini kontrol altına alır.
Sodyum hyaluronat, pantenol and betain: Cildi nemlendirir ve yatıştırır.

Ve daha bir çok mucize içerikler bu üründe...

By Wishtrend - Polyphenol in Propolis 15% Ampul

Yorumlar

Sonunda, Propolis Wishtrend’te! 
Wendy, Wishtrend’te editör

"Propolis, anti-bakteriyel, anti-oksidan özellikleriyle beraber cildin bağışıklığını arttıran inanılmaz bir içerik!

Akneye eğilimli ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri tarafından sevilen bir içerik olmasına rağmen propolis kullanımını pek çok insan külfetli bulmakta. Fakat bu serum, bu harika içerikle ilgili olan bu algıyı değiştirecek.

Daha önce kullanmış olduğum diğer serumlarla karşılaştırıldığında, aralarında en konforlu bulduğum ve en hafif yapıya sahip olanın bu serum olduğunu söylemek isterim. Eğer Klairs Vitamin Serum’u sevmişseniz, bu seruma dokusunun cildinize ilk temas ettiği anda bayılacaksınız!

İki haftadan daha az bir süredir kullanmaktayım, cilt dokumdaki iyileşmeleri, cildimin daha az hassas oluşunu görürken, daha az sivilce çıkardığıma tanık oluyorum! Akneye eğilimli ve hassas ciltli arkadaşlarımın ciltlerinde görecekleri iyileşmeyi ve cilt bakımı sırasında yaşayacakları bu hoş deneyimi görecek olduğum için sabırsızlanıyorum."

Propolis: Akne Bakımında Ulaşılan Yeni Nokta


Jane, Wishtrend’te tasarımcı

“Vardığımız yeni nokta nedeniyle çok heyecanlıyım çünkü akneye meyilli bir cilde sahip olan müşterilerimizi mutlu etmek ve gerçek sonuçları görmek için önemli bir adım bu.

Bir cilt bakım gurusu olan herkes, propolisin ne kadar mükemmel bir içerik olduğunu bilir. Akne, kuruluk, iltihaplanma veya ciltte meydana gelen kızarıklık ile mücadele eden herkes, propolis ve hauttuynia cordata özütü sayesinde bu ampulü kullanmanın tadını çıkarabilir.

Sebumu kontrol altına alıyor olmasına rağmen cildimin nemlendiğini ve lekelerimin hafifleyerek, cildimin berraklaştığını görebiliyorum. Bu ürünü uzun süre deneyimleyebileceğim ve müşterilerimize ulaştırabileceğimiz için çok heyecanlıyım!” 

By Wishtrend Hikayesi

Mükemmel yüksek performanslı bir cilt bakım markası yaratmak için geçirilen sayısız gece ve geliştirme denemelerinden sonra 2015’te doğan By Wishtrend sürekli gelişmeye devam ediyor.

Şu anda – ve her zaman için- bir sonraki serimizi geliştirme amacındayız. Aynı zamanda ürünlerimizi kullanan herhangi bir bireyin güvenebileceği uzun vadeli tedaviler oluşturmaya yardımcı olmak amacıyla mevcut ürünlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

By Wishtrend, klinik teknolojiyle buluşan yüksek kaliteli cilt bakımını müşterilerine sunmaktadır. İlk aşamamızda, cilt pigmentasyonuna, akneye, elastikiyet kaybına ve ciltte meydana gelen donuk görüntüye cevap verecek bir seri için %21,5 oranında saf C vitamininin gücünden faydalandık.

By Wishtrend hiçbir zararlı teknoloji ve içerik kullanmadığı gibi, cilt güvenliğini sağlamak için katkı maddelerinin kullanımını ortadan kaldırmıştır.

İlk serimizi takiben, ikinci aşamamızda çok yaygın bir cilt sorununu hedef almaya çalıştık: Akneler!

Kaynak: wishtrend.com/blogglam?r=1704