Akne Problemine Son: Çözüm Sülfür’de Saklı!


“Tatsız”, “rahatsız edici”, “kötü!” ve daha niceleri...

By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel

Bu kelimeler akneleri tarif ederken kullanabileceğimiz nitelendirmelerden sadece birkaçı. Ne zaman akne çıkarsak otomatik olarak kaşlarımız çatılır ve bu durumdan olabildiğince çabuk kurtulmak isteriz.

Gerek akne oluşumuna yatkın bir cilde sahip olmak gerek de hormonal sorunlardan ya da cilt tahrişinden ötürü akne çıkarmak oluşum nedeni her ne olursa olsun mücadelesi zor bir cilt problemidir.

Aknelere karşı sahip olduğumuz en büyük korku  gözeneklerimizin altında başlayan ve giderek şiddetini artıran irin oluşumu ile geri dönüşün olmadığını, en az bir hafta boyunca akneye mahkum olduğumuzu hissetmemiz ile başlar. (Ve leke bırakma ihtimalini hesaba katarsak bu korkulu süre neredeyse 1 ayı bulur!)

Onu patlatmak istiyoruz ama bunun işleri sadece daha da kötüleştireceğini biliyoruz. Bu hiç sonu gelmeyen bir ikilem.

Biraz iç karartıcı geliyor değil mi? Öyleyse ruh halinizi iyileştirecek bir haber vermemize izin verin! Wishtrend 2020’de akne ile ilgili düşüncelerinizi değiştirecek bir yenilik ile karşınızda! Yeni ürün akne bakımı ve akneden kurtuluş için size güven ve umut dolu bir tutum kazandıracak hızlı bir geçiş dönemi sağlıyor!

Sülfür % 3 Clean Gel ile akneye son!

Sülfür % 3 Clean Gel ile akneye son!

Wishtrend "hedefe odaklanan bakım ihtiyacını karşılamak için yaratılmış, çözüm tabanlı bir cilt bakım markası" dır. Bu nedenle marka, belirli cilt endişelerini ve cilt bakımı ihtiyaçlarını spesifik olarak hedef alacak en etkili bileşeni bulmaya odaklanmaktadır.

Müşteriler tarafından sebum kontrolü ve akne iyileştirme/önleme hedeflerine odaklanan bir ürün çıkarılması için artan bir talep olmuştur. Artan talep ile, uzmanlardan oluşan ekip akne bakımı ve önlenmesi problemlerine cevabı sülfür içeriğinde bulmuştur. Tüp formunda piyasaya sürülen bu ürün, akne ve yaygın aşırı sebum gibi problemlerin çözümünde kullanılan %3 oranında sülfür ve sodyum hyaluronat karışımı içeren jel tipi bir kremdir.

Cilt İçin Kullanılan Kükürt

Yeni ürünün ayrıntılarına girmeden önce, içerik hakkında kısaca konuşalım. Cilt bakımı ile yakından ilgili olan kişilere sülfür (kükürt) yabancı gelmeyecektir. Basitçe söylemek gerekirse, kükürt (kolloidal kükürt) akne tedavisinde çok etkili olan ünlü bir bileşendir.

Peki sülfürü akneleri iyileştirmek ve önlemek için etkili bir bileşen yapan özellikler nelerdir? Bazılarının sevdiği bazılarının sevmediği garip bir koku yayan bu sarı madde hakkında biraz daha fazla bilgi edinmeye ne dersiniz?

Bir cilt bakım içeriği olarak sülfür:

- Evrende en yaygın olan onuncu element
- Dünyada en yaygın olan beşinci element
- Anti-enflamatuar&anti-bakteriyel özellik
- Aşırı sebum üretimini azaltma
- Gözenekleri bakterilerden arındırma
- Yeni bakteri oluşumunu önleme
- Uygulanan bölgede kuruluk oluşturabilme
- Kendine özgü bir kokuya sahip olma (kimilerinin sevdiği, kimilerinin sevmediği)
- Akne iyileştirme ürünlerinde yaygın olarak bulunma

Sebum Kontrolü

Anti-enflamatuar ve anti-bakteriyel özelliği sülfürün akne için önemli bir içerik olmasını sağlar. Uygulandığı bölgede doğal olarak kuruyarak gözeneklerden aşırı yağ ve sebumu etkili bir şekilde uzaklaştırır.

Piyasadaki Diğer Sülfür İçerikli Ürünlerden Farkı 

Piyasada "Sülfür" gibi etkili bileşenlerle formüle edilerek sivilceleri hedefleyen ürünler zaten mevcuttur. Peki neden Wishtrend tarafından sülfür içerikli ürünler kategorisine bir ekleme yapılmaya karar verildi? 

Wishtrend, müşterilerin sülfür konusunda sahip olduğu iki önemli endişeyi fark etti: 1) Sülfür cilt üzerinde aşırı derecede kuruyabiliyor, bu durumda ciltte tahrişe neden olma olasılığı çok yüksek 2) Cilt üzerinde sarı bir leke bırakıyor

Sülfür% 3 Clean Gel'in oluşum süreci aşağıdaki sorular ve daha nicelerine verilen cevaplardan yola çıktı:

- Durulanabilir maskelerden ziyade cilt bakım rutini adımlarına sülfür eklemenin daha kolay bir yolu olamaz mı?
- Günün herhangi bir saatinde kullanılabilecek kadar hafif bir sülfür ürünü geliştirilemez mi?
- Kuru ciltlerin dahi akne çıkardıklarında korkmadan kullanabilmesi için nemlendirici ve yatıştırıcı etkili bir sülfür ürünü formüle edilemez mi?

Sülfür % 3 Clean Gel, sebum kontrolüne ihtiyaç duyduğunuzda veya akne bakımını hızlandırmak üzere bir kür arayışında olduğunuzda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel…
- nemlendirici ve yatıştırıcıdır,
- hem gündüz hem de gece rutininde kullanılabilir,
- akne endişeleri olan tüm cilt tiplerinin kullanabileceği kadar ağırlık hissi yaratmayan, hafif bir jeldir,
- rahatsız edici bir kokusu bulunmamaktadır,
- ciltte sarı leke bırakmaz.

Wishtrend Çalışanlarından Ürün Hakkında Yorumlar

Aknelerim için adeta bir Kill Bill!

"Geçen ay cilt bakım çantama Sulfur %3 Clean Gel'i dahil ettim ve gözeneklerimin altında irin toplanmaya başladığını her hissettiğim anda bu ilgili alanın üzerine bir nokta bırakarak jeli kullanmaya devam ettim.

Sülfür jelin az miktarı dahi aşırı sebum üretimini bir gecede kontrol altına almayı başardı ve ertesi gün ya a) irin kendiliğinden gitti ya da b) yüzeye çıktı. Sülfür akneyi kontrol altında tutmanın en etkin yollarından biri, artık akneler bana baş ağrısı ve korku veremiyor!" - Kim Ga ****

Nemlendirerek sivilce bakımı!

"İlk kez sülfür içerikli bir ürün kullandım ve aknelerim için oldukça faydalı oldu. Beyaz noktalar veya siyah noktalardan ziyade daha kistik sivilceler üzerinde kullanmanızı öneririm. Kokuyu pek sevmedim, bir süreliğine etrafta kalıcı olabiliyor." - Rachel Ki ***

Bu ezber bozan ürünü kaçırmayın!

"Her zaman aknelerim için en etkili olarak ne kullanabileceğimi merak ediyordum, ama sonunda çığır açan bir ürün buldum! Diğer bölgesel kremler çok fazla işe yaramazken sülfür cildimde büyük bir fark yarattı. Aknelerimin nasıl küçüldüğünü görebiliyordum! Bazı insanların kokuya duyarlı olabileceğini düşünüyorum, ama ben 5 günden fazla bir süredir deniyorum ve kokusuna alıştığımı söyleyebilirim." - Michelle Hu ***